flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»

27 квітня 2017, 18:16

 Відповідно до Закону України "Про державну службу від 10.12.2015 р. № 889-VIII та порядку проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 р. № 246, Камінь-Каширський районний суд Волинської області, що знаходиться за адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 13, оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби: секретаря судового засідання, секретаря суду.

 

 

- Наказ «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»»

 

- Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади категорії «В» - секретаря судового засідання Камінь-Каширського районного суду Волинської області

 

- Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади категорії «В» - секретаря Камінь-Каширського районного суду Волинської області

 

Форми бланків документів, необхідних для прийняття участі у конкурсі на заміщення вакантних посад державної служби

 

Заява на участь у конкурсі

Заява на забезпечення розумного пристосування

Особова картка державного службовця

Заява про  проведення перевірки, передбаченої Законом України " Про очищення влади"

 

Декларація

 

Відповідно до частини 3 статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 р. № 1700-VII, особа, яка претендує на зайняття посади, зазначеної у пункті 1, підпункті "а" пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону, до призначення або обрання на відповідну посаду подає в установленому цим Законом порядку декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції.

Для подачі декларації кожен суб'єкт декларування повинен зареєструватися в Єдиному державному реєстрі декларацій на веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції та пройти електронну ідентифікацію за допомогою власного електронного цифрового підпису.

З формою декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування можливо ознайомитись за наступним посиланням:

http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/z0960-16

Роз’яснення щодо заповнення електронної декларації:  https://nazk.gov.ua/zakonodavstvo-0

На питання, пов'язані із заповненням е-декларацій, можна отримати відповіді за номером телефону:

+38 044 200 06 94; +38 044 200 06 88.